Bouwnieuws - over
Javascript is uitgeschakeld

Over Archidat

Kennisplatform voor Bouwkosten en Bouwdetails
Archidat is een innovatief en multimediaal bedrijf gespecialiseerd in de bouw. Als een van de grootste aanbieders van bouw informatie zijn wij de belangrijkste speler in bouwmedia. In 2013 is Bouwformatie samengegaan met Archidat, de grootste en onafhankelijke aanbieder van bouwkennis op het gebied van bouwdetails, bouwkosten en onderzoek. Archidat brengt partijen in de bouw bij elkaar zowel op technisch en esthetisch gebied, als ook op commercieel vlak. Het delen van kennis staat bij ons centraal. Samen met onze partners: producenten, leveranciers, architecten, ingenieurs, adviseurs, aannemers, opdrachtgevers en overige leden zorgen wij ervoor dat kennis in de bouw wordt gebundeld en beschikbaar komt voor alle partijen in het bouwproces.

Archidat heeft meer dan 60.000 geregistreerde leden en bereikt meer dan 200.000 functionarissen in de bouw met bouwnieuws, architectuur, bouwtechniek, bouwdetails en bouwkosten.

Met Bouwkosten Online biedt Archidat al jaren de grootste en meest gebruikte bouwkosten database van Nederland. Aan de hand van een gestructureerde zoekboomstructuur kan men gemakkelijk een snelle raming of begroting maken voor ieder bouwproject.

Met Bouwdetails Online biedt Archidat een uitstekend alternatief voor de SBR details van SBRCurnet, dat een aantal jaar geleden opgedoekt werd. In samenwerking met vooraanstaande leveranciers in de bouw werden duizenden referentiedetails ontwikkeld.

Multimediale bouwcommunity
De uitgeverswereld is volop in beweging. Grote en kleinere uitgevers zoeken naar nieuwe business- en uitgeefmodellen om hoogwaardige informatie aan te kunnen blijven bieden. Wij denken het antwoord op deze vraag gevonden te hebben met onze multimediale bouwcommunity. Het laatste nieuws, visies en opinies treft u aan in onze Nieuwsbrief. Online vindt u naast het nieuws, columns en actualiteiten ook de vertrouwde kennisinformatie waaronder bouwdetails en bouwkosten. Diepgaandere studie verricht u met onze handboeken. Hiermee zetten wij al onze mediakanalen in waar ze het beste tot hun recht komen.

 
 
 
 

Onze partners

  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • VELUX Nederland
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
  • Xella Nederland SILKA
  • Calduran Kalkzandsteen
Sluit deze advertentie