Bouwnieuws - missie
Javascript is uitgeschakeld

Missie en visie

Missie
Archidat wil alle partijen in het bouwproces faciliteren bij het optimaliseren van hun werkproces. Het delen van kennis staat hierbij centraal. Samen met onze partners en leden zorgen wij ervoor dat kennis in de bouw wordt gebundeld en beschikbaar komt voor alle partijen in het bouwproces. Via onze multimediale bouwcommunity die bestaat uit onze Website, Nieuwsbrieven en Onderzoekspublicaties bieden wij deze informatie aan.

Visie
In deze hectische tijden zijn veranderingen een constante factor geworden. De invloed van nieuwe technologie op de processen in onze branche is enorm en zorgt er mede voor dat het hele speelveld wijzigt. Informatie is beter en sneller bereikbaar dan ooit te voren. Er is ook veel meer informatie beschikbaar dan vroeger. Voor onze klanten betekent dit dat er meer behoefte is aan structuur en er een grotere vraag ontstaat naar praktijkgerichte informatieoplossingen. Voor Archidat betekent dit dat ons aanbod van online informatie sterk groeit en dat wij onze producten en bijbehorende dienstverlening constant daarop aanpassen.

Meten is weten
Om de juiste beslissingen te kunnen nemen is het belangrijker om in een vroeg stadium trends en ontwikkelingen te herkennen. Wij zijn steeds beter in staat om ontwikkelingen in de markt te signaleren en te kwantificeren. Deze waardevolle marktinformatie willen wij graag met u delen. Raadpleeg daarom regelmatig onze site en meld u aan op onze nieuwsbrieven. Of neem contact met ons op voor een op maat gesneden advies.

Max de Jong - Directeur/uitgever Archidat

 
 
 
 

Onze partners

  • Sterk Beton
  • Struyk Verwo Infra
  • Tonzon
  • Kingspan Unidek
  • VBI
  • Wédéflex Duurzame Daksystemen
  • ACO
Sluit deze advertentie