Bouwnieuws - bouwkosten
Javascript is uitgeschakeld

Bouwkosten

Alle partijen die betrokken zijn bij het initiatief, het ontwerp en de uitvoering van bouwplannen hebben behoefte aan goed toegankelijke en actuele bouwkostengegevens. De vraag is echter: ‘Waar vind je deze actuele bouwkostengegevens? En, hoe weet je of de gegevens voldoen aan de actuele regelgeving en verwerkingsvoorschriften?'

Om hier een goede invulling aan te geven beschikken wij over een ervaren team van bouwkundig specialisten en ingenieurs. Dit team heeft uitgebreide bibliotheken met actuele bouwkostengegevens ontwikkeld die zijn toegesneden op de meest voorkomende gebouwtypes en werkzaamheden. Ons bouwkostensysteem wordt continu gevoed door de actuele kosteninformatie en expertise van honderden producenten en toeleveranciers.

Door de unieke samenwerking tussen Archidat en deze producenten en leveranciers zijn wij in staat een compleet en zo breed mogelijk overzicht te verschaffen van actuele bouwkosteninformatie.

De door Archidat opgestelde bouwdelen worden doorlopend getoetst en vergeleken. Vervolgens worden deze door leveranciers beoordeeld op kwaliteit en volledigheid. Het bouwkostensysteem bevat prijzen en productinformatie van tienduizenden artikelen, arbeidsnormen, bouwdelen en kengetallen. Daarnaast monitoren wij de periodieke prijsontwikkelingen met de Archidat BouwindeX.

Om de onderbouwde kostengegevens en materiaalprijzen te kunnen raadplegen en downloaden is een lidmaatschap vereist.

Vanaf nu zijn de prijzen voor alle bouwkosten elementen gratis in te zien binnen Bouwkosten Online. U hoeft hier alleen een gratis account voor aan te maken.

Gratis Bouwkosten Online
Met een gratis account heeft u 24/7 toegang tot alle prijzen in de Bouwkosten Online bibliotheken.

Abonnement Bouwkosten Online
Met een Bouwkosten Online abonnement krijgt u toegevoegde functionaliteit waaronder:
- Specificatie van de bouwkosten
- Opslaan van onderdelen
- Exporteren van onderdelen
- Afdrukken van een selectie

Nieuws Architectuur Bouwtechniek Bouwdetails Bouwkosten Evenementen

 

Onze partners

  • Mavotrans
  • Alsecco
  • Recticel Insulation
  • Sapa by Hydro Building Systems
  • Renson
  • Reynaers Aluminium
  • ROCKWOOL
Sluit deze advertentie